Grupul PONT

Grupul PONT

Com'ON for Ukrainian People

Status: Fundraising

Com'ON Cluj-Napoca se alătură inițiativelor de ajutorare a refugiaților din Ucraina care ajung în această perioadă în România și Cluj-Napoca, prin mobilizarea grupurilor de inițiativă în vederea strângerii de fonduri.

[ Show more ]
56% Complete

1,120 RON

Sumă:

2

Galantomi:

11

Donații:

2,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Com’ON Cluj-Napoca, proces participativ de tineret implementat de Grupul PONT, se alătură inițiativelor de ajutorare a refugiaților din Ucraina care, aflați într-o situație extrem de tristă, ajung în această perioadă în România cu toată viața adunată în grabă în câteva geamantane. 

În acest scop, Com’ON Cluj-Napoca mobilizează în vederea adunării de fonduri grupurile de inițiativă formate din tineri care au făcut parte/vor să facă parte din procesul participativ.  

Fondurile pe care tinerii le vor strânge de la prieteni, colegi, cunoștințe, rude vor fi direcționate spre ajutorarea refugiaților din Ucraina - atât la granițe, cât și în locurile de cazare din Cluj-Napoca, în cadrul intervenției comune a Primăriei Cluj-Napoca și a numeroase ONGuri.  

Pe măsură ce banii vor fi adunați și vor ajunge la cei în nevoie, vom oferi informații detaliate despre beneficiari și produsele achiziționate pentru a le acoperi nevoile.