Spread Kindness for Ukrainian people

 

Spread Kindness Grupul PONT

49% Complete
245 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Suntem Spread kindness (sau We are something new, cum ne știți din Com'ON '21) și anul trecut am implementat trei inițiative, având în centru copiii clujeni, pe teme de sănătate și participare.

Credem că dărnicia nu stă în a da mult, ci în a da la timp. Contextul actual ne aduce în față o nevoie mare, în fața căreia ochii nu ne pot sta închiși.

--

Com’ON Cluj-Napoca, proces participativ de tineret implementat de Grupul PONT, se alătură inițiativelor de ajutorare a refugiaților din Ucraina care, aflați într-o situație extrem de tristă, ajung în această perioadă în România cu toată viața adunată în grabă în câteva geamantane.

În acest scop, Com’ON Cluj-Napoca mobilizează în vederea adunării de fonduri grupurile de inițiativă formate din tineri care au făcut parte/vor să facă parte din procesul participativ.

Fondurile pe care tinerii le vor strânge de la prieteni, colegi, cunoștințe, rude vor fi direcționate spre ajutorarea refugiaților din Ucraina - atât la granițe, cât și în spațiile destinate lor în Cluj-Napoca, în cadrul intervenției comune a Primăriei Cluj-Napoca, a Prefecturii Cluj și a numeroase ONGuri.

Pe măsură ce banii adunați vor ajunge la cei în nevoie vă vom oferi informații detaliate despre beneficiari și produsele achiziționate. Vă mulțumim tuturor! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Grupul PONT

Grupul PONT a fost fondat în 2009. Scopul central al organizației noastre este de a genera inovație socială prin participarea în domeniile antreprenoriatului și culturii, cu un accent special pe tineri și digitalizare.

Com'ON Cluj-Napoca se alătură inițiativelor de ajutorare a refugiaților din Ucraina care ajung în această perioadă în România și Cluj-Napoca, prin mobilizarea grupurilor de inițiativă în vederea strângerii de fonduri.

[RO] Com’ON Cluj-Napoca, proces participativ de tineret implementat de Grupul PONT, se alătură inițiativelor de ajutorare a refugiaților din Ucraina care, aflați într-o situație extrem de tristă, ajung în această perioadă în România cu toată viața adunată în grabă în câteva geamantane.  În acest scop, Com’ON Cluj-Napoca mobilizează în vederea adunării de fonduri grupur

 

4 Donații

Anonymous

45 RON
25 Mar 2022
23 Mar 2022
22 Mar 2022

Anonymous

75 RON
22 Mar 2022